Z e b r a Wat een leuk kleedje he? Hij is van vilt en matcht dus super leuk str…

Z e b r a
Wat een leuk kleedje he? Hij is van vilt en matcht dus super leuk straks met de olifanten-en giraffenkop die boven Noah zijn bedje komen! Denk ik…. of dat ze toch boven de commode komen.. of naast de kast…. Haha, ik heb ze in elk geval in huis ???? das stap 1.

Ik was nooit zo’n twijfelkont, maar nieuw gestucte muren maken me een beetje zenuwachtig ofzo.. Haha. Ik wil ook een gave plant voor deze kamer scoren, past perfect in de jungle sferen. Iemand leuke aanraders (kids en slaapkamer proof)? ????

#

#kleedje #zebra #zebrakleed #kinderkamer #dreumeskamer #dreumes #peuterkamer #jongenskamer #junglekamer #loods5inhuis #loods5 #ikeastuva #ikeabed #groenemuurinhuis #lambriseringvanverf #flessengroen #studioditte #dekbedovertrek #kinderkamerstyling #kinderkamerinspiratie #botanisch #styling #dierenkop #dierenkoppen #viltenkleedje #accessoires #woonaccessoires #littlemancave