^ WINACTIE ^ Tjonge wat heb ik veel leuke reacties gehad op mijn dekbedovertrek…

^ WINACTIE ^
Tjonge wat heb ik veel leuke reacties gehad op mijn dekbedovertrek Percal van @yumeko_amsterdam πŸ₯°…..Echt geweldig ! En weet je wat nog leuker is !!! Ik mag er een weggeven en je mag zelf een kleur uitzoeken uit de Percal collectie ! En ze hebben toch mooie kleuren 😍. En bovendien is de kwaliteit echt geweldig mooi en heerlijk zacht ! Het enige wat je moet doen is minimaal drie personen taggen en @yumeko_amsterdam en mij @rietveldje volgen ! Zet een leuke reactie neer , uiteraard mag je het ook delen op jouw eigen account . Volgende week woensdag ( 23 oktober ) wordt de winnaar bekend gemaakt in mijn story .
Succes allemaal en duim voor jullie πŸ‘πŸΌπŸ€πŸ€πŸ€.
Fijne avond 😘
.
.
#winactie #giveaway #yumekoamsterdam #percal #dekbedovertrek #bedroomstyling #bedroomideas #bedroomdesigns #bedroomgoals #eco #bedroominspiration #dormitorio #cameradaletto #quarto #schlafzimmer #schlafzimmerinspiration