Wat hebben er veel mensen mee gedaan met de winactie. Ontzettend lief. Ik ga er …

Wat hebben er veel mensen mee gedaan met de winactie. Ontzettend lief. Ik ga er even rustig voor zitten dit weekend. Nog even geduld. ???? oja ik had via Facebook een garage van Lars verkocht. Mevrouw had netjes betaald. Ik dacht ik haal de advertentie weg, maar toen was ook mijn gesprek geschiedenis weg met het adres! Ik zoeken, eindelijk op fb (volgens mij de juiste persoon) gevonden. Weet ze nergens wat van. Nu denkt ze dat haar stalkt hahaha ????
.
.
.
.
.
.
.
#kinderkamer #kinderkamerstyling #bedroom #bedding #dekbedovertrek #meisjeskamer #ledikantdeken #ledikant #interieur #homedeconl #showhometop5 #homeadore #mynordichome #kinderkamerinspiratie #interieurdesign #interieur4all #interieurstylist #vtwonenbijmijthuis #kinderkamerstylistroom #kinderkamer #kinderzimmer #hoeslaken #linnen #bedlinen #hannahhave