TROTS || Vorige week heb je het in stories misschien al wel voorbij zien komen, …

TROTS || Vorige week heb je het in stories misschien al wel voorbij zien komen, maar ik ben zo enorm trots!

Ik dacht serieus, dat doe je wel even! Zo’n shoot! Maar wat een werk is hier in gaan zitten…. Ik ben weken niet te genieten geweest, leveranciers die niet op tijd leverden het zoeken naar een locatie en het samenstellen van een nieuwe collectie.

En oh wat vind ik het super spannend! Elke keer als er een vracht binnenkomt dan slaat de paniek toe, vinden mensen dit wel leuk en zou het wel verkopen?

Maar het is gelukt! Ik ben super blij met de nieuwe collectie, de shoot en de leuke samenwerkingen. De reacties op mijn stories van vorige week waren ook echt geweldig. De zenuwen zitten er nog steeds want voor een kleine ondernemer zoals ik is dit een enorme investering ???? Maar ik kan niet wachten om alles met jullie te delen!

Want nog steeds maakt mijn hart een klein sprongetje bij elke order die binnenkomt ????
.
.
.
.
.
.
#kinderkamer #kinderkamerstyling #kinderkamerinspiratie #interior #interiorwarrior #myhome #junglekamer #webshop #kleineondernemer #kids #kidsroominspiration #kidsroom #monochromehome #kinderbed #peuterbed #dekbedovertrek #dieren #vloerkleed