Schouders eronder. Ik kan nog steeds niet geloven wat er allemaal gebeurt in Ned…

Schouders eronder. Ik kan nog steeds niet geloven wat er allemaal gebeurt in Nederland. Wat een bizarre situatie is dit! Op school zie ik zo’n mooie dingen gebeuren. Collega’s die met hart en ziel alles op alles zetten om het onderwijs voor alle leerlingen zo goed mogelijk door te laten gaan. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, zaken worden stapsgewijs uitgezet en er wordt vooral geen paniek gecreëerd, maar draagkracht en energie. Men probeert elkaar te helpen…
Ik was al altijd trots op ‘mijn’ Brandenberg, maar nu nog veel meer! Daarom…voor iedereen die er even doorheen zit (net als ik)…zet je schouders eronder, doe wat je kunt, zie wat voor een moois er kan gebeuren, maar pas vooral goed op jezelf en op elkaar! .
.
.
#schouderseronder #witwonen #witwonenmetkleur #scandinavischinterieur #interieur123 #interiordeco #interiorlovers #interieurjunkie #slaapkamerinspiratie #slaapkamerstyling #dekbedovertrek #ikeanederland #ateliersukha #naturalcolors #naturelwonen #pasteltinten #passion4interior #homedecor #huisjekijken #mijnhuisje #hyggehome #scandinavianstyle #home_and_living #jaren20huis