Morning! Ik gooi er nog een foto van mijn slaapkamer in. Voor mensen zoals ik me…

Morning! Ik gooi er nog een foto van mijn slaapkamer in????.
Voor mensen zoals ik met een slaapprobleem is het hebben van een prikkelarme slaapkamer echt een must! Afgelopen jaar is mijn slaapkamer omgetoverd tot een oase van rust. Diegenen die mij al langer volgen, weten misschien nog wel dat mijn slaapkamer oa een donkergrijzen muur had waar allemaal rotan en zwarte accessoires aan hingen en het bed lag vol met plaids en kussentjes, echt prachtig en sfeervol maar van dit alles is niets meer over en het voelt goed!
Zelfs de wekker staat in de andere kamer????. Fijne dag vandaag????
____________________
#rust #zen #simpel #diy #witwonen #slaapkamer #slaapkamerinspiratie #bedroominspo #sheets #dekbedovertrek #whitebedroom #inredning #scandiboho #wooninspiratie #details #interior123 #interior4you #dekbedovertrek #decorinspo #spiegel #sober #wonen #monochromehome #interiorstyling #styling #mystyle