GOEDEMORGEN Zo het is toch ff een partij genieten he tjonge,, heerlijk dat zon…

GOEDEMORGEN ????

Zo het is toch ff een partij genieten he tjonge,, heerlijk dat zonnetje, ben wel beetje erg verbrand ???? maar ja straks lekker bruin hihi, genieten jullie ook zo lekker van het weer? Naast werk kindjes enz af en toe lekker ff je rust pakken hoor.

Mijn manneke is alweer aan de 5e week thuiswerken begonnen, gaat best snel.

Vandaag komt mijn schommel eindelijk van de xenos zo benieuwd ???? van de hangmat hoor ik maar niks, is ff bellen vandaag????. Gisteren zijn mijn vrienden geweest we misten elkaar zo, alles buiten op anderhalve meter gezet???? dus we zaten fijn in een rondje, was erg fijn, maar oh zo raar want hou van knuffelen ???? maar was beter dan helemaal niet zien he.

Ik wens jullie een hele fijne dag, werk ze, en keep strong.
_________________________________________