Goedemorgen! Week 3 van quarantaine is inmiddels ingegaan. En volgens mij vindt …

Goedemorgen!☀️ Week 3 van quarantaine is inmiddels ingegaan. En volgens mij vindt Zoë het sinds een week wel allemaal best zo en ziet ze dit als een groot feest. Sinds een week slaapt ze elke dag lekker uit onder haar nieuwe dekbedovertrek van @ynot.nl en speelt ze hele dagen in de speeltuin. Af en toe mist ze wel haar juf, maar zodra ze weer een filmpje binnenkrijgt van de juf die een verhaal voorleest is het weer goed. Ik moet zeggen dat de tweede week mij veel beter afging dan de eerste. Meer ritme en we zijn inmiddels gewend om elkaar 24/7 in huis te zien. Maar ik verlang er ook weer naar dat ze weer naar school gaat. Rust voor mezelf en tijd voor mijn bedrijf zou niet verkeerd zijn. Ik ben heel benieuwd of ze volgende week weer naar school mag. Ik heb er een hard hoofd in ????. Wat denk jij? Succes weer vandaag, stay safe!????
#collab #dekbedovertrek #y-not #duvetcover #kinderkamerinspiratie #kinderkamerstyling #slaapkamerinspiratie #bedroomdecor #bedroominspiration #bedroomstyling #slaapkamerdesign #slaapkamerstyling #meetmycolors kleureninspiratie #kleurrijkwonen #kleurinhuis
#interiordetails#interiorforall #interior4you #interiordecor #decoration #interior4all #interior_and_living #interiorwarrior #interiorstyling #lovelyinterior #passionforinterior #hyggehome #styleithappy #mijneigenhuisentuin #vtwonenbijmijthuis