GOEDEAVOND Hallo lieve volgers, en nieuwe volgers gezellig dat jullie binnen ko…

????GOEDEAVOND????

Hallo lieve volgers, en nieuwe volgers gezellig dat jullie binnen komen kijken.

Vandaag was mijn manneke thuis, om de twee weken is hij op maandag thuis, zo fijn, hij heeft gelijk wat klusjes voor mij gedaan, tafel van beneden weer naar de slaapkamer en de drie ronde tafels weer beneden, staat toch wel erg leuk zo, en hij heeft de plinten allemaal geplaatst hoe mooi staan die hoge witte plinten???? en hij heeft een zwevende plank in de badkamer gemaakt oh dat staat zo leuk met een plant en assesoires, helemaal boho. Morgen een foto daarvan.

Zie die tafelklem en lantaarn van @xenos_nl
Hoe leuk.

Dit soort dingen maken mij erg blij. En ik wens jullie een hele fijne avond, ik ga zo kopen zonder kijken, kijken zo leuk dat programma.

Groetjes Renate
_________________________________________