GESPONSORD – Ik mocht bij @ynot.nl een mooi dekbedovertrek kiezen en jullie ook …

GESPONSORD – Ik mocht bij @ynot.nl een mooi dekbedovertrek kiezen en jullie ook nog eens 50% korting geven (lees verder). En Wow wat een gave designs! Omdat ik het bed deel met mijn vriend, moest ik natuurlijk wel ervoor zorgen dat ook hij het mooi vond. Dus helaas geen hamburgers, bananen of katten op het dekbed ???? Ze hebben ook een prachtige quote collectie, waar ik dit design uitkoos. Wat ik vooral fijn vind? Knoopjes aan het eind! Geen lange lappen dekbedovertrek ???????? Het mooiste is dat ik jullie 3 maand lang 50% korting mag geven op een dekbedovertrek naar keuze! Gebruik hiervoor de code MARIEL50. Gaaf ofniet? De link vind je in mijn bio. Fijne avond!
.

#interiorfeedinspo #myhome2inspire #binnenkijken #wooninspiratie #huisjekijken #interieurinspiratie #interieurstyling #interieurdesign #interieuraddict #interieurjunkie #interieur4all #interieur4you #interieurliefde #liefdevoorinterieur #vtwonenbijmijthuis #showhometop5 #mijnwestwingstijl #scandinavischwonen #mijneigenhuisentuin #interiorfeedinspoweekly #kleinwoongeluk #ilovemyinterior #wooninspiratie #interiorjunkie #onlinebinnenkijken #ynot #daretobedifferent #slaapkamerinspiratie #slaapkamerstyling #dekbedovertrek