G o e d e v r i j d a g Gisteren heeft mn moeder hier flink lopen poetsen, zo …

G o e d e v r i j d a g
Gisteren heeft mn moeder hier flink lopen poetsen, zo fijn, zo lief ???? ik wilde dat ik iets meer van die eigenschap had gehad.. poeh, kan goed opruimen, maar poetsen? Bleuh ???? laten we zeggen dat ze eer van haar werk had. Nogmaals… bedankt lieve mam ???? • Over deze kleur muurverf krijg ik ook héél vragen vaak.. het is #flessengroen van @histornl . Ik doe gewoon een 2e keer mee met de hashtag #mywallpaintcolor van @bykaar
Én is het vals spelen als ik ook de hashtag van @casacolorata gebruik? Ik vind dit namelijk wel een geschikte #lefmetkleur … was super spannend toen we m aanbrachten op de muur. Maar wat is hij gaaf geworden hè! ???? • Het wordt een heel ander paasweekend dan we allemaal verwacht hadden hè. Maak er het beste van allemaal ????