Dat ik m’n foto’s door scrol voor een mooie op insta, en dat ik dan denk wanneer…

Dat ik m’n foto’s door scrol voor een mooie op insta, en dat ik dan denk wanneer was m’n huis eigenlijk zo opgeruimd ? En hoe heb ik dat in hemelsnaam voor elkaar gekregen ? Hoelang is dat zo geweest dan ?
Dit even voor de helderheid dat jullie niet serieus denken dat ik echt in zo’n huis woon als mijn feed doet geloven ????

#slaapkamerinspiratie #slaapkamer #slaapkamerstyling #sleeping #sleepingroom #bedroom #bedroomdecor #bedroominspiration #bedroominspo #bedroomgoals #shutters #behang #behangopmaat #brickwall #picoftheday #instawonen #instahome #instahomedesign #hemanederland #dekbedovertrek #kleinwoongeluk #homeinterior #liefdevoorwonen #eensevenbinnenkijken #vintage #opgeruimdstaatnetjes #interiors123 #interieur #huisinrichting #mijnhuis