BUSINESS DATE || Vandaag stond de strategiedag met @by.christa gepland. Niet wet…

BUSINESS DATE || Vandaag stond de strategiedag met @by.christa gepland. Niet wetend wat me precies te wachten stond ging ik vanmorgen met goede moed op weg naar Utrecht!

En wat was het een fijne en leerzame dag, Christa wat ben je een leuk mens ???? Een paar weken terug wilde ik door alle frustratie de handdoek wel in de ring gooien want zo hoefde het van mij niet meer.

Samen hebben we mijn struggles op een rijtje gezet en een concreet plan gemaakt. Jij hebt laten zien waar ik mij op moet focusen en waar juist niet op. Ik heb weer hele nieuwe inzichten gekregen en sta te trappelen om met alle informatie én samen met jou aan de slag te gaan ???????? Ook even een mega shout out naar de allerbeste man ever ❤️ Die heeft mij vanmorgen naar Utrecht gebracht en ‘s middags ook weer opgehaald aangezien ik echt doodsbenauwd ben voor het rijden op de snelweg (@momoftherebels jou are not alone ???? autorijden is ook niet mijn ding haha).
.
.
.
.
.
#industrieelwonen #kinderkamer #industrielekinderkamer #stoerwonen #scandinaviandesign #scandinavianstyle #scandinavianinterior #styling #woonkamer #woonkamerinspiratie #plaid #dekbedovertrek #dekbedhoezen #kinderkamerstyling #kinderkamerinspiratie #4toinspire #kidsroomkiekjes