𝗪𝗶𝘀𝘁 𝗷𝗶𝗷 𝗱𝗮𝘁 𝘃𝗿𝗼𝗲𝗴𝗲 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲𝗿𝘃𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗳𝘂𝗻𝗱𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗹𝗲𝗴𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗵𝗲𝘁 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗮𝗹 𝗴𝗲𝗱𝗿𝗮𝗴 …

𝗪𝗶𝘀𝘁 𝗷𝗶𝗷 𝗱𝗮𝘁 𝘃𝗿𝗼𝗲𝗴𝗲 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲𝗿𝘃𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗳𝘂𝗻𝗱𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗹𝗲𝗴𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗵𝗲𝘁 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗮𝗹 𝗴𝗲𝗱𝗿𝗮𝗴 𝗼𝗽 𝗹𝗮𝘁𝗲𝗿𝗲 𝗹𝗲𝗲𝗳𝘁𝗶𝗷𝗱?

Niet iedereen kan van nature tastprikkels op een adequate wijze verwerken. De een reageert overgevoelig op deze prikkels en de ander merkt ze niet op. Dit kan problemen veroorzaken in het dagelijks leven. Een goede tast waarneming zorgt namelijk voor het adequaat kunnen reageren, voorwerpen herkennen zonder gebruik van de ogen, gevaar herkenning, lokaliseren van aanrakingen en het ontwikkelen van lichaamskaarten, ook wel lichaamsbesef genoemd.
Merk jij dat je kind tastprikkels als niet prettig ervaart, ze niet zo goed registreert of er juist overdreven veel naar opzoek is?
SensoLife biedt verschillende producten aan om jouw kind hier in te ondersteunen! Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op onze website voor meer informatie.

#slapen #slaapkamer #deken #verzwaringsdeken #bedroom #dekbedovertrek #interieurinspiratie #rust #nachtrust #slaaptijd #bedtijd #autisme #adhd #slaapangst #kinderen #slaapstoornis #stress #wonen #ontspanning #healthy #onrust #gezond #slaapstoornissen #weightedblanket #verzwaardedeken #zwaredeken #angststoornissen #burnout #depressie #sensorischeintegratiestoornis